Royal Canin Urinary Care /Храна За Израснали Котки За Поддържането На Здрав Уринарен Тракт

11,20 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Риск от пикочни проблеми

Пикочните кристали могат да се открият дори в урината на здравите котки. В зависимост от няколко фактора като pH на урината, пикочните кристали могат да образуват камъни. Начинът на хранене може да бъде ефективен метод за намаляване на риска от образуване на уринарни кристали.

Грижа за уринарния тракт

Urinary care е прецизно балансирана хранителна формула за поддържане на здрав уринарен тракт. Поддържа концентрацията на урина в здравословни граници като регулира минералния баланс и поддържа ниско pH на урината, което води до по-малка концентрация на урината. Тази специална формула прави уринарната среда по-неблагоприятна за формирането на камъни в уринарната система.

Доказани резултати

Приемът на Urinary care  дава резултати след 10 дни: до 2 пъти по нисък риск от образуване на пикочни камъни. *Вътрешно проучване на Royal Canin, 2014

Увеличен прием на вода

Увеличеният дневен прием на вода увеличава обема на урината и я разрежда, което подпомага здравето на уринарния тракт на котките.

Подходяща за здрави котки, които не са под наблюдението на ветеринарен лекар за уринарни проблеми

Ако имате някакви въпроси относно здравето на уринарния тракт на вашата котка, моля консултирайте се с ветеринарен лекар.