FERPLAST JET 10 - ТРАНСПОРТНА ЧАНТА

18,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Чанта за котки и малки кучета за пътуване с всякакви транспортни средства, кола, влак, самолет или кораб
Изработена от здрава пластмаса против надраскване, практична и лека в същото време
Иновативен дизайн с куки и дръжка в ярки цветове
Удароустойчива, прозрачна врата, оборудвана с вентилационни отвори, която позволява видимостта на вашето животно вътре
Вентилационни решетки за оптимална, добре вентилирана среда
Заоблена форма за максимален комфорт за вашето куче или котка
Врата, оборудвана с предпазни заключващи скоби
Удобна дръжка за носене
Здрави предпазни заключващи куки отстрани
Лесна за разглобяване и сглобяване за почистване
ЕКО УСТОЙЧИВА: изработена от рециклирана пластмаса
Възможно е да се добави презрамка за поставяне в специалните отвори в горната част на контейнера
Предлага се в различни размери с модерни цветни елементи
Максимален капацитет Jet 10: 5 Kg
Максимален капацитет Jet 20: 8 Kg
Jet 10 нето тегло: 0,87 кг
Нето тегло на Jet 20: 1,25 кг
Забележка: за превоз по въздух, свържете се с вашата авиокомпания, за да се уверите, че превозвачът може да се качи

ОПИСАНИЕ
Пътувате с куче или коте? Ако тръгвате за почивка или кратко пътуване, не се колебайте, превозвачът Jet е готов да стане ваш партньор в приключенията! Това е иновативен контейнер, идеален за котки и малки кучета, изработен от пластмаса против надраскване със заоблена форма, за да осигури максимален комфорт на вашия приятел и да го накара да се чувства спокойно. Големите вентилационни решетки на покрива и страничните стени са проектирани за оптимална вентилация. Jet е в комплект с напълно прозрачна пластмасова врата, изградена да издържа на удари и позволява страхотна видимост на вашето животно; вратата е оборудвана и с полезни вентилационни отвори.
Чантата за домашни любимци Jet е здрава, но в същото време лека, идеална за носене със себе си в много случаи, оборудвана със солидни странични куки и предпазни куки на вратата, които държат носача плътно затворен, за да се предотврати случайно отваряне по време на пътуване. Отгоре Jet има здрава дръжка за лесно пренасяне. Ако е необходимо, дръжката може лесно да се откачи и да се съхранява в специалното отделение в горната част на контейнера: това заема по-малко място. И накрая, в горната част на контейнера има специални отвори за добавяне на презрамка: ако желаете, тогава можете да носите Jet удобно на рамото си.
Чантата Jet се предлага в различни размери с много модерни ярки цветни детайли. Идеална, за да вземете приятеля си със себе си в най-често срещаните транспортни средства, кола, влак, кораб или самолет.
Внимание: преди да заминете с вашия домашен любимец, съветваме ви да сравните размерите на продукта с тези, приети от избраната от вас авиокомпания.

Jet е екологично устойчив продукт: всъщност се произвежда с висок процент материал, идващ от промишлено рециклиране и последваща консумация, за опазване на околната среда, в която живеем заедно с нашите приятели животни.