FERPLAST AMIGO TAPE-Автоматичен повод лента

25,00 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Автоматичен кабел, оборудван със сменяем капак
Разтегателна лента, която дава на вашето куче повече свобода на движение
Прецизен ергономичен бутон с три различни функции: заключване, свободно плъзгане, временно спиране
Течно и безшумно плъзгане на лентата
Налични 4 размера: Мини, с дължина на лентата 3 метра за кучета с максимално тегло 12 кг, Малък, с дължина на лентата 5 метра за кучета с тегло максимум 15 кг, Среден, с дължина на лентата 5 метра за кучета с тегло максимум 25 кг, Голям , с дължина на лентата 5 метра за кучета с максимално тегло 50 кг.

ОПИСАНИЕ
Amigo е новата прибираща се каишка за кучета на Ferplast, за да бъде винаги на мода! С едно просто щракване можете всъщност да смените капака и да имате безупречен и модерен външен вид, като съчетаете повода и с аксесоарите на другото куче. Различен повод за всеки повод, за разходка в града или пътуване до провинцията, в специални случаи, когато искате да привлечете внимание: Amigo ще може да се съобрази с всичките ви желания и нужди!
Изцяло проектиран в Италия, Amigo lead е лесен за използване, надежден и прецизен, оборудван е с един бутон за управление с три различни функции: свободно плъзгане, временно спиране, постоянен блок с желаната дължина. Вътрешният механизъм е замислен да бъде дълготраен, а специален патент прави плъзгащата се лента изключително течна и безшумна. Ергономичната дръжка позволява да държите приятеля си под контрол, осигурявайки безопасен захват, удобен за ръката ви в същото време.
Всички проводници Amigo са произведени с голямо внимание, като се използват висококачествени материали. Моделите Amigo с тиксо се предлагат в 4 размера:
Мини, с дължина на лентата 3 метра за кучета с максимално тегло 12 кг.
Малък, с дължина на лентата 5 метра за кучета с максимално тегло 15 кг.
Среден, с дължина на лентата 5 метра за кучета с максимално тегло 25 кг.
Голям, с дължина на лентата 5 метра за кучета с тегло до 50 кг.
Гамата е много широка с налични 7 различни цвята, както и версиите за декор. Освен това, до версията на лентата, ако предпочитате, ще намерите и версията с кабел. Калъфите, налични в много цветове и различни десени, могат да бъдат закупени отделно.