FERPLAST AMIGO CORD - автом.повод,въже

22,70 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Автоматичен кабел, оборудван със сменяем капак
Разтегателен кабел, който дава на вашето куче повече свобода на движение
Прецизен ергономичен бутон с три различни функции: заключване, свободно плъзгане, временно спиране
Течно и безшумно плъзгане на кабела
Налични 5 размера: Мини, с дължина на шнура 3 метра за кучета с максимално тегло 12 кг, Малък, с дължина на шнура от 5 метра за кучета с максимално тегло 15 кг, Среден, с дължина на шнура 5 метра за кучета с максимално тегло 25 кг, Голям , с дължина на шнура 5 метра за кучета с тегло максимум 50 кг, Дълга, с дължина на шнура 7 метра за кучета с тегло максимум 20 кг.

ОПИСАНИЕ
Amigo е новата прибираща се каишка за кучета на Ferplast, за да бъде винаги на мода! С едно просто щракване можете да промените корицата и да имате безупречен и модерен външен вид. Различен повод за всеки повод, за разходка в града или пътуване до провинцията, в специални случаи, когато искате да привлечете внимание: Amigo ще може да се съобрази с всичките ви желания и нужди!
Изцяло проектиран в Италия, Amigo lead е лесен за използване, надежден и прецизен, оборудван е с един бутон за управление с три различни функции: свободно плъзгане, временно спиране, постоянен блок с желаната дължина. Вътрешният механизъм е замислен като дълготраен, течен и безшумен. Ергономичната дръжка позволява да държите приятеля си под контрол, осигурявайки безопасен захват, удобен за ръката ви в същото време.
Всички проводници Amigo са произведени с голямо внимание, като се използват висококачествени материали като гаранция за безопасността на вашия приятел. Моделите Amigo с кабел се предлагат в 5 размера:
Мини, с дължина на шнура 3 метра за кучета с максимално тегло 12 кг.
Малък, с дължина на шнура 5 метра за кучета с максимално тегло 15 кг.
Среден, с дължина на шнура от 5 метра за кучета с максимално тегло 25 кг.
Голям, с дължина на въжето 5 метра за кучета с максимално тегло 50 кг.
Дълъг, с дължина на шнура 7 метра за кучета с максимално тегло 20 кг.
Гамата е много широка със 7 различни цвята, включително и цветните версии с весели нюанси. За да промените външния вид на вашия повод, най-накрая можете да закупите кориците отделно, налични в много цветове и различни шарки.