Ferplast Arena 100-Клетка за заек, изработена от FSC™ сертифицирана дървесина от северен бор

274,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Клетка за зайци
Изработена от FSC™ сертифицирана дървесина, която идва от устойчиво управлявани гори и други контролирани източници
Дървесина, обработена със специални нетоксични бои
Приземен етаж, оборудван с изтегляща се пластмасова тава за мръсотия
Вътрешна пластмасова къща със стълба и купа
В комплект с аксесоари: хранилка за сено и шише за пиене
Предлага се в комплект с опаковка за спестяване на място
ОПИСАНИЕ

Ето новата гама от местообитания за гризачи! Arena ще приюти вашите космати приятели, осигурявайки страхотно пространство и свобода на движение. Уникалността на тези клетки се състои в приятна комбинация от материал: дърво и телена мрежа. За да създаде клетката Arena, Ferplast използва FSC™ сертифицирана северна борова дървесина, която се добива от гори, които се управляват правилно и отговорно в съответствие със строги екологични, социални и икономически стандарти и други контролирани източници.
Дървото е обработено със специална нетоксична еко-боя против мухъл, която е UV устойчива и водоотблъскваща, боядисана чрез процеси на \flow covering\ за по-голяма издръжливост във времето.
Структурата на телената мрежа, здрава и издръжлива, е лакирана в черен цвят, идеално съвпадащ с неутралния цвят на дървото. Гамата се състои от три различни модела: Arena 80, идеален за морски свинчета, Arena 100 и 120, идеален за зайци.

Клетките са оборудвани с всички удобства за посрещане на вашите домашни любимци от самото начало: хранилка за сено, пластмасова купа и бутилка за пиене, къщичка с полезен рафт и стълба. Местообитанията са много стабилни и оборудвани с крака, осигуряващи перфектна основа. Що се отнася до поддръжката, нищо по-лесно: Arena има практично издърпващо се пластмасово дъно, много полезно, тъй като събира остатъци от мръсотия, храна и отпадъци и може да се почиства лесно.

Размер:100 x 62,5 x h 51 cm