Ferplast Criceti 9 Princess-Персонализирана клетка за хамстер със стикери. Обстановка: принцеси.

63,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Малка клетка за хамстери
Оригинална декорация на тема принцеса
Живи, весели цветове, за да стимулирате интереса на вашите деца
Той учи малките момичета как да се грижат за животните, докато играят и се забавляват
Основата може да бъде персонализирана с помощта на сладките стикери, включени в пакета
Здрава, лакирана телена мрежа
Входна врата, оборудвана с предпазител
Пластмасова основа за задържане на мръсотия, отпадъци и дървени стърготини
Мрежата и основата се разделят лесно за почистване вътре в клетката
Включени аксесоари: 1 хранилка, 1 бутилка за вода, 1 малка къща-гнездо и 1 колело, 1 декорация във формата на магическа пръчка

ОПИСАНИЕ
Criceti 9 Princess е клетка за хамстери, която се откроява благодарение на използването на живи цветове, розова основа и приказни аксесоари: всяко малко момиченце ще я хареса! Идеален за запознаване на малките момичета със света на животните и обучението им да се грижат за дружелюбните си гризачи, като им позволявате да играят и да се забавляват, като използват стикерите, включени в пакета.

Местообитанието е с малък размер: следователно е идеално да бъде поставено в малки пространства, като същевременно осигурява на малкия си гост целия комфорт, от който се нуждае за ежедневните си дейности.

Клетката е здрава конструкция, изработена от лакирана телена мрежа и има полезна малка вратичка отгоре, която може да се отвори чрез предпазител, който ще попречи на вашия домашен любимец да излезе случайно. Основата, която е изработена от твърда пластмаса, задържа постелята и дървените стърготини ефективно и е лесно да се откачат от телената мрежа, като по този начин улесняват почистването.
Предлага се в комплект с аксесоари за гризачи: малка къщичка за хамстери, купа за храна, бутилка с вода и колело, необходими за ежедневните упражнения на вашия хамстер, за да го поддържате в перфектно състояние. Предлага се и с оригинална вътрешна декорация, оформена като магическа пръчка, идеална за малки принцеси!

Размер:46 x 29,5 x h 23 cm