Ferplast Criceti 9 Pirates-Пъстра клетка за хамстери. Включени стикери. Обстановка: пирати.

63,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Малка клетка за хамстери
Оригинална обстановка с пиратска тема
Използване на живи, весели цветове, които ще стимулират интереса на вашите деца
Създаден за деца, за да ги научи как да се грижат за животните, докато ги оставят да играят и да се забавляват
Основата може да бъде персонализирана със сладки стикери, включени в пакета
Здрава лакирана телена мрежа и пластмасова основа за задържане на мръсотията
Входна врата, оборудвана с предпазител
Мрежата и основата могат да се разделят лесно за цялостно почистване вътре в клетката
Включени аксесоари: 1 хранилка, 1 бутилка вода, 1 малка къщичка-гнездо и 1 колело, 1 украса с флаг

ОПИСАНИЕ
Готови ли сте да отплавате като пирати и да откриете неизследвани светове? Ще бъде лесно с Criceti 9 Pirates, клетката, предназначена да побира малки гризачи и да плени и забавлява вашите деца.
С новите тематични клетки за хамстери, Ferplast посвещава пълна гама от оригинални, цветни, весели местообитания на тези дружелюбни гризачи. Клетките несъмнено ще стимулират интереса и креативността на вашите деца, благодарение на настройките, базирани на света на анимационните филми и стикерите, които можете да приложите върху основата по какъвто и да е начин.

Оборудвани с всички удобства за безопасно настаняване на тези живи малки животни у дома, клетките са здрави и здрави, изработени от лакирана телена мрежа с пластмасова основа. Малка вратичка на покрива може да се отваря и е полезна за ежедневно почистване. Вратата има предпазител, за да спре вашия домашен любимец да не излезе случайно.

Criceti 9 Pirates е изработен с голямо внимание и внимание от висококачествени материали, които винаги са характеризирали продуктите на нашата компания. Той е оборудван с аксесоари, включително къщичка, купа за храна, бутилка с вода и колело, основен аксесоар, за да гарантирате, че вашето малко животно е винаги жизнено и пъргаво. \Страшно\ черно знаме завършва вътрешността на клетката!

Размер:46 x 29,5 x h 23 cm