Ferplast REGINA Античен месинг Клетка за канарчета и малки екзотични птици. Антично покритие.

102,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Кръгла клетка идеална за канарчета, екзотични и други малки птици
Телена мрежа с метален ефект, подобна на месинг, получена чрез двойно лакиране със специален прах, и е по-устойчива на образуване на ръжда
Приятен ретро външен вид, елегантен и изискан
Произведен с мисъл за околната среда, принадлежи към новата гама Antique Brass
Врата за лесен достъп
Твърдо пластмасово дъно с подвижна тава за лесно почистване
Включени аксесоари: 2 въртящи се хранилки Brava 1, 1 бутилка за пиене, 1 щипка за зеленчуци, 1 хранилка за каша, 2 кацалки, 1 люлка и 1 огледало с малко звънче
Препоръчителна опция: пластмасова стойка Стойка F 3 или F 61

ОПИСАНИЕ
Regina е малка, елегантна, кръгла клетка за канарчета, екзотични птици и други малки птици. Тази изискана и елегантна версия, Antique Brass, се отличава с ретро чар: специалното покритие с метален ефект, подобен на месинг, е получено чрез двойно лаково покритие със специален прах и придава на продукта приятен античен вид и същевременно е по-устойчив на образуване на ръжда.
Гамата клетки за птици Antique Brass от Ferplast представлява крачка напред в сравнение с предишните месингови клетки благодарение на новия иновативен метод на довършителни работи, който е напълно екологичен, обръща внимание на благосъстоянието на вашия домашен любимец и зачита околната среда.

Хабитатът Regina Antique Brass е лесен за поддръжка, тъй като е оборудван с пластмасова основа с две малки пластмасови тави. Предлага се в комплект с аксесоари, включително люлка, огледало-играчка със звънче, пластмасови кацалки, бутилка за пиене, щипка за храна и хранилка за каша. Освен това специалните хранилки Brava 1 са изработени изцяло от прозрачна пластмаса и са наистина практични. Основната характеристика на тези хранилки е, че те са подвижни и всички имат функция за завъртане, което улеснява пълненето и почистването им, са проектирани да се въртят на 180°. За да напълните хранилките с храна, просто ги обърнете навън. За почистване и поддръжка можете да ги извадите от корпуса им, без да има опасност птицата да избяга. В допълнение, заключващата система задейства предпазно заключване, предотвратявайки вашите пернати приятели да преместят хранилката, като по този начин се избягват и случайни течове. Brava 1 има освен полезни граници, предотвратяващи падането на храна от клетката.

Ако желаете, Regina може да се комбинира с пластмасовите стойки F 3 или F 61.