Ferplast Bali Brass -Напълно Оборудвана Клетка За Малки Птички

185,60 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Кръгла клетка идеална за канарчета, екзотични и други малки птици
Телена мрежа с метален ефект, подобна на месинг, получена чрез двойно лакиране със специален прах, и е по-устойчива на образуване на ръжда
Приятен ретро външен вид, елегантен и изискан
Произведен с мисъл за околната среда, принадлежи към новата гама Antique Brass
Врати за лесен достъп
Твърдо пластмасово дъно с подвижна тава за лесно почистване
Включени аксесоари: 3 въртящи се хранилки Brava 1, 1 бутилка за пиене, 1 щипка за зеленчуци, 1 хранилка за каша, 3 кацалки, 1 люлка и 1 огледало с малко звънче
Препоръчителна опция: метална стойка Стойка F 54

ОПИСАНИЕ
Бали е средно голяма, кръгла клетка за канарчета, екзотични птици и малки птици, с форма, напомняща ориенталски сгради. Тази версия е особено изискана и елегантна: специалното покритие с метален ефект, подобен на месинг, е получено чрез двойно лакиране със специален прах и придава на продукта приятен античен вид, като в същото време е по-устойчив на образуване на ръжда. Крайният резултат придава на продуктите приятен античен вид, който предава усещане за елегантност и изтънченост.

Bali Antique Brass със своя ретро чар ще създаде изискана атмосфера с оглед на околната среда. Antique Brass е нова гама клетки за птици, идващи от Ferplast, които обръщат внимание на благосъстоянието на вашия домашен любимец и зачитат околната среда. Тази гама представлява крачка напред в сравнение с предишните месингови клетки, благодарение на новия иновативен метод на довършителни работи, който е напълно екологичен.

Хабитатът Бали е лесен за почистване и поддръжка, тъй като е оборудван с пластмасова основа с две малки подвижни тави, идеални за задържане на мръсотия и остатъци от храна.
Бали е снабден с капачка отгоре, позволяваща да се закачи, и се предлага в комплект с аксесоари, включително люлка, огледало-играчка с малко звънче, пластмасови кацалки, бутилка за пиене, щипка за храна и хранилка за каша. Освен това специалните хранилки Brava 1 са изработени изцяло от прозрачна пластмаса и са наистина практични. Основната характеристика на тези хранилки е, че те са подвижни и всички имат функция за завъртане, което улеснява пълненето и почистването им, са проектирани да се въртят на 180°. За да напълните хранилките с храна, просто ги обърнете навън. За почистване и поддръжка можете да ги извадите от корпуса им, без да има опасност птицата да избяга. В допълнение, заключващата система задейства предпазно заключване, предотвратявайки вашите пернати приятели да преместят хранилката, като по този начин се избягват и случайни течове. Brava 1 има освен полезни граници, предотвратяващи падането на храна от клетката.

При желание Bali може да се използва с метална стойка F 54 или с пластмасова стойка F 60.

Размер:Ø 43,5 x 68,5 cm