Ferplast Planeta-Голяма клетка за канарчета, вълнисти папагалчета и други малки птици. Включена стойка.

429,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Голяма клетка за канарчета, вълнисти папагалчета и други малки птици
Просторна основа, изработена от твърда пластмаса
Лакирана, антикорозионна телена мрежа
Колони от здрава пластмаса
Полезни врати, позволяващи достъп за извършване на ежедневна поддръжка
Подвижна тава за събиране на мръсотия от основата, за улесняване на почистването
Включени аксесоари: 2 въртящи се корита Brava 2, 2 външни бутилки за вода, 1 щипка за храна за зеленчуци, 1 корито за храна, 1 корито за каша, пластмасови кацалки, 2 люлки и баня за птици
Предлага се в комплект с кош за предмети и колела
Размер на клетката без стойка: височина 116,5 см

ОПИСАНИЕ
Planeta е много голяма и просторна, което я прави идеалната клетка за вашите канарчета, вълнисти папагалчета и малки птици. Тази клетка се отличава с изчистен, основен дизайн и е изработена от лакирана телена мрежа със странични пластмасови колони. Клетката се предлага в комплект с метална стойка с колелца и рафт за съхранение на предмети. В горната част на клетката има полезни дръжки, които улесняват преместването. Покривът има специални пластмасови скоби за закрепване за по-голяма безопасност.

Planeta е оборудвана с висока пластмасова основа с подвижна тава, позволяваща лесно и бързо почистване. Включени аксесоари: шише за пиене, тави, щипка за храна за зеленчуци, хранилка за каша, люлки за канарчета, пластмасови кацалки и вана за птици, както и специални подвижни корита за хранене Brava 2. Тези практични корита са проектирани да се въртят на 180° и следователно могат да се пълнят отвън, без да се налага да отваряте клетката, като по този начин се избягва рискът от бягство на вашата малка птичка. Изработени от здрава прозрачна пластмаса, те позволяват да се поддържа количеството фураж, съдържащо се в клетката, под контрол и имат полезни ръбове, които предотвратяват падането на птиче семе от клетката.
Може да се демонтира напълно и се предлага в спестяваща място опаковка.

Размер на клетката без количка: височина 116,5 см. Дължина на клетката: 97,8 см с изпъкналост на коритата.