Ferplast Brava1-Малка хранилка за птици, въртяща се и сваляща се

9,90 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Подвижен и въртящ се
Не е необходимо да сваляте хранилката, за да я напълните с храна
Защитна ключалка, за да избегнете бягството на птиците
Лесен за почистване и поддръжка
Четири размера за всички видове птици

ОПИСАНИЕ
Хранилките за птици от гамата Brava на Ferplast са проектирани да бъдат лесни за използване и много практични. По-малките модели, Brava 1 и Brava 2, са подходящи както за правоъгълни, така и за кръгли, малки и средни клетки за канарчета, екзотични птици и други малки птици. Хранилките Brava 1 и 2 са просторни и практични и са изработени изцяло от прозрачна пластмаса. Почистват се лесно и в същото време ви позволяват да проверите с един поглед количеството храна, с което вашите птици разполагат.
Хранилката Brava 4 е идеална за вълнисти папагали и какаду, докато по-големият модел, Brava 6, е специално проектиран за волиери на канарчета и екзотични птици.
Основната характеристика на всички хранилки е, че те са подвижни и всички имат функция за въртене, което улеснява пълненето и почистването им. За да напълните хранилките с храна, просто ги обърнете навън. За почистване и поддръжка можете да ги извадите от корпуса им, без да има опасност птицата да избяга. В допълнение, заключващата система задейства предпазно заключване, предотвратявайки вашите пернати приятели да преместят хранилката, като по този начин се избягват и случайни течове.

Размер:8,5 x 9,5 x h 6,8 cm