FERPLAST ARIEL 10 HOME-Закрита Тоалетна за котки в комплект със сито

24,30 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Тоалетна за котки от здрава пластмаса
Състои се от стандартна основа, основа със сито и капак с практична дръжка
Основа в комплект със сито за отстраняване на мръсната постеля и поддържане на чиста постеля
Избягва отпадъците от отпадъци от домашни любимци
Осигурява хигиена и чистота и суха и комфортна среда за вашето животно
Няма нужда от хигиенни торбички
Функционален и практичен в употреба
Подвижни основи и капак за улесняване на операциите по почистване
Вентилационни решетки в комплект с активни филтри с въглен без мирис
Дръжка за лесно транспортиране
Тъмна клапа врата, за да осигурите на вашата котка максимална поверителност

ОПИСАНИЕ
Ние знаем, че хигиената за котките е от съществено значение и поради тази причина проектираме функционални и практични тоалетни. Всъщност тоалетните боксове за котки от гамата Ariel имат полезна система за пресяване, която избягва разхищаването на постеля, както и използването на хигиенни торби, осигурявайки чиста и удобна среда за вашия приятел.

Моделът Ariel 10 Home е покрита тоалетна , изработена от здрава пластмаса и в комплект с тъмна клапа врата. Състои се от 2 основи, една затворена и една със сито за отделяне на постелята, освен капак с практична дръжка за лесно пренасяне. За да премахнете старата постеля, просто трябва да вдигнете перфорираното дъно и да пресеете постелята, която ще се отдели. В ситото ще остане съсирената постеля за изхвърляне, в стандартното дъно вместо това ще имате все още използваемата постеля, която да попълните с нова постеля.

Внимание: за правилното функциониране на системата за пресяване препоръчваме да използвате фино зърнеста постеля като пясък. Не използвайте едрозърнеста гел постеля или ПДЧ.
Гамата кошчета за котки Ariel включва също моделите Ariel 10 и Ariel 10 Plus. Последният е в комплект с ограничителна и подвижна рамка.