Bachus Joints & Flexi – хранителна добавка за подкрепа на ставите и сухожилията

39,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Описание

• спомага за облекчаване на възпалението на ставите
• спомага за хидратиране и напояване на ставната капсула
• осигурява веществата, необходими за цялостта на ставата
• действа като антиоксидант, помага да се забави клетъчното стареене

Вашите домашни любимци обичат да скачат и да бягат. Когато животните се движат, ставите им се натоварват. Следователно, непрекъснато са необходими допълнителни вещества за поддържане на ставите им и се изискват специални грижи, когато домашните любимци растат, остаряват или след претърпяна травма.

Уникалният състав в добавката BACHUS Joints & Flexi има положителен ефект върху сухожилията и ставите на домашния любимец и може да подобри гъвкавостта на ставите.

Положителният ефект от употребата на BACHUS Joints & Flexi се постига чрез комбиниране на мощни билкови екстракти, рибено масло, минерали, витамини и други активни съставки, необходими за правилното функциониране и поддръжка на ставите на домашния любимец. Хранителната добавка съдържа билков екстракт от Boswelia Serrata, чието противовъзпалително действие в случай на остеоартрит е доказано в многобройни клинични проучвания.

СЪСТАВ

Широк спектър: 21 активни съставки, включително билкови екстракти, рибено масло, витамини, минерали и други вещества, необходими за правилното функциониране и структура на ставите на домашния любимец.
Аналитичен състав: Калций 2,21%; Натрий 0,45%; Фосфор 2,24%; суров протеин 18,4%; влакнини 2,1%; мазнини 6,7%; пепел 18,51%; Нето тегло 83,1г
Една капсула съдържа: Хидрогенирано рибено масло 90 мг, от коeто: ЕРА (ейкозапентаенова киселина) 8,1 мг; DHA (докозахексаенова киселина) 5,4 мг; Глюкозамин сулфат 360 мг; Хондроитин сулфат 162 мг; MSM (метило сулфонилметан) 125 мг; Черен дроб на прах 150 мг
Овкусители: Екстракт от Босвелия 50мг; Екстракт от куркума 30 мг
Микроелементи: Цинк 15 мг; Селен 50 µг
Витамини, аминокиселини: Вит.А 253 IU; вит.D3 91 IU; вит.Е 10 мг; вит.С 25 мг; Ниацинамид 10 мг; Биотин 1 мг; вит.В1 0,56 мг; вит.В2 0,50 мг; вит.В6 0,36 мг; вит.В12 50 µг
Смесители: Магнезиеви соли на мастните киселини; овкусител от черен дроб; дикалциев фосфат; микрокристализирана целулоза; колоидален силиций.
Екстракт от Bosvellia (Boswellia serata), екстракт от корен от обикновена куркума (Curcuma longa), глюкозамин хлорид, хондроитин сулфат, рибено масло, аскорбинова киселина, биотин, фолиева киселина, витамин В5 (ниацин), витамин В12, витамин В2, витамин В1, витамин В6 , витамин D3, витамин А, витамин Е, цинк, селен.

Как активните съставки на BACHUS Joints & Flexi могат да помогнат на ставите на вашия домашен любимец?

МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ В СЛУЧАИ НА ВЪЗПАЛЕНИЕ

Екстрактът от Boswellia (Boswellia serrata) е широко използван поради възможните си противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на ставни възпаления и болка. Противовъзпалителните свойства на босвелиевата киселина са научно доказани в множество in vitro, както in vivo проучвания.
Обикновената куркума (Curcuma longa) е исторически известна като вещество, притежаващо противовъзпалителни свойства. Може да предотврати отделянето на хистамин от клетките и да повлияе положително върху чернодробната активност и общия метаболизъм на домашния любимец.
Рибеното масло, съдържащо многоверижни полиненаситени омега-3 мастни киселини – ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA) – участват в ставния метаболизъм. Тези киселини могат да имат противовъзпалителен ефект върху ставите на домашния любимец.

ОСИГУРЯВА НА ХРУЩЯЛА ИЗГРАЖДАЩИ КОМПОНЕНТИ

Глюкозамин хидрохлорид – основен предшественик на гликозаминогликан, съставляващ до 50% от хиалуроновата киселина. Може да помогне за стимулиране на синтеза на хрущяла и да подпомогне неговото обновяване. Това важно вещество също така спомага за стимулиране на активността на хондроцитите и синтеза на колаген, като по този начин спомага и за поддържането на структурата на хрущяла.
Витамин С помага за поддържане на синтеза на външното покритие на протеините на хрущяла, участва в синтеза на колаген.

ПОДХРАНВА СТАВНАТА КАПСУЛА

Цинк – помага за намаляване на загубите и недостига на вода, подпомага синтеза на биологично активни вещества.
Витамин С помага да се осигури твърдост на тъканите и еластичност на стените на кръвоносните съдове и клетъчните мембрани.
Витамин А, биотин, никотинамид, други витамини от група В са важни фактори в различни биологични процеси на образуване на хрущяли.

ИГРАЕ РОЛЯТА НА АНТИОКСИДАНТ

Витамин Е, селенът са антиоксиданти, които могат да помогнат за спиране на окислителните процеси и забавяне на стареенето на клетките. Оксидативният стрес е процес, при който се образуват свободни радикали. Те „присвояват“ липсващия електрон от други клетки и им причиняват увреждане. Това се отразява на процеса на стареене и може да причини сърдечни заболявания. Антиоксидантите, действащи като капана на свободните радикали, могат да помогнат да се инхибират вредните за клетките процеси на окисление.

ДОЗИРОВКА

За кучета и котки с тегло до 10 кг – ½ таблетка дневно
За кучета и котки с тегло над 10 кг – 1 таблетка дневно за всеки 10 кг телесно тегло

Таблетката може да бъде разделена или стрита.

Препоръчително е да използвате продукта минимум 2 месеца, или до постигане на желания резултат.

Много вкусни! Вашият домашен любимец ще хареса BACHUS Joints & Flexi и ще иска още. Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

Хранителните добавки БАХУС са разработени, за да запазят и подобрят храненето на домашните любимци, да да подобрят тяхното здраве и щастие. Силно вярваме, че като естествена част от живата природа, но и като членове на нашето семейство, домашните любимци заслужават най-добрата хранителна добавка, базирана на най-добрите съставки от естествен произход. В допълнение към основните витамини и минерали, всеки продукт на БАХУС съдържа билкови екстракти. Доказано е, че веществата от естествен произход имат значително влияние не само върху хората, но и върху животните, без да причиняват странични ефекти. Екипът за развитие на БАХУС се стреми да постигне взаимодействие между иновации, базирани на науката и дългосрочни традиции на природната медицина, за да постигне най-добрия резултат за вашите домашни любимци.

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО НА СУРОВИТЕ МАТЕРИАЛИ
За да получите ефективен продукт, трябва да се извършат всички етапи на проверка на качеството на продукта. Ние внимателно подбираме партньорите си за доставка на суровини и периодично проверяваме тяхното качество в химически и микробиологични лаборатории, за да гарантираме съответствие на качеството.
Хранителните добавки БАХУС се произвеждат само от висококачествени суровини, повечето от които са одобрени и за хранителни добавки за хора.

НАУЧНО ДОКАЗАНИ И БЕЗОПАСНИ
Компонентите, използвани в хранителните добавки БАХУС , са потвърдени като безопасни за употреба за определени животински видове, техните състави и дозировка се основават на резултатите от научните изследвания.

Разработени в ШВЕЙЦАРИЯ
Ветеринарните продукти БАХУС са разработени от иновативната швейцарска компания Akses Swiss, GmbH.